7 MANIEREN WAAROP JIJ JE WORK-LIFE-BALANCE SABOTEERT

Een goede work-life balance. Dit is waar het voor velen omdraait. Toch zijn er maar weinig die dit streven behalen. Het probleem is dat wij vaak te veel tegelijk willen. Dit kan leiden tot een burn-out en uiteindelijk gebeurt er niks wat nodig is om de juiste work-life balance te creëren.

Om je toch een duwtje de goede richting in te geven, hebben wij hier 7 manieren op een rijtje gezet waarop jij je eigen work-life-balance saboteert:

  1. Een onduidelijke definitie van work-life balance. Met de opkomst van technologie is het woord ‘unplugging’ steeds belangrijker geworden. Uit onderzoek is juist gebleken dat wanneer mensen hun werk en privé met elkaar integreren, zij mentaal veel beter in hun vel zitten dan wanneer ze tussen die twee heen en weer getrokken worden. Weet wat de definitie voor jou inhoudt.
Read more

Our videos