5 TIPS OM STRESS OP WERK TE VERMINDEREN

Even relaxed op werk als op vakantie? Wij kunnen het! De Nederlandse werknemers ervaren met een score van 55,9 op 100 de minste stress op de werkvloer van alle landen die werden onderzocht in het onderzoek van Robert Half. Half deed een onderzoek naar het geluk op werk. Hoewel wij Nederlanders relatief weinig stress ervaren, moeten we wel scherp blijven bij stresssituaties.

Voor velen is stress een belangrijke reden wanneer iemand zich ongelukkig voelt. De werkdruk wordt zo hoog, je baas hijgt in je nek en de deadlines naderen. Om in dit soort situaties de stress te verminderen en daarbij ook de werktevredenheid te verhogen, heeft Baaz (voor CEO’s, ondernemers en hoger management) vijf richtlijnen opgesteld:

  1. Vraag om hulp. Heb jij continu last van de overload aan werk en to-dolijsten van 7 pagina’s lang? Dan wordt het misschien tijd om je manager om hulp te vragen. Met zijn of haar inzichten kan hij/zij jou helpen met prioriteiten stellen.
Read more

Our videos