Topvrouw Famifed is Overheidsmanager van het Jaar

Tania Dekens, administrateur-generaal van Famifed, het federaal agentschap voor de kinderbijslag, krijgt de prijs van Overheidsmanager van het Jaar. In 2015 ontving Famifed onder haar leiding ook al de prijs van Overheidsorganisatie van het Jaar.

De 47-jarige Tania Dekens studeerde rechten aan de UGent en behoort tot de eerste lichting federale ambtenaren die het Public Management Programme aan de KU Leuven hebben gevolgd. Ze legde een uitgebreid parcours af binnen de overheidsadministratie, als ambtenaar, kabinetsmedewerker en stafdirecteur. Sinds 1 november 2012 leidt ze Famifed.

Daarvoor wordt ze nu in de bloemetjes gezet door de Vlaamse Vereniging voor Bestuur en Beleid (VVBB), verwijzend naar haar participatieve leiderschapsstijl, haar strategische visie, constructieve samenwerking met de verschillende stakeholders en een gedrevenheid voor het algemeen belang.

Read More

Our videos