‘Vrouwen bluffen niet’ en 14 andere onmisbare inzichten voor mannen

Het spel op de werkvloer wordt door vrouwen anders gespeeld dan door mannen. En dat leidt regelmatig tot verwarring of irritatie. Want waarom scheppen je vrouwelijke collega’s niet wat meer op? Waarom onderhandelen zij niet voor zichzelf? En waarom profileren zij zich niet wat beter?

We hebben al een mooie recensies gekregen en Monic heeft een interview gegeven, deze hebben we voor je verzameld en kun je hier  bekijken.

In dit managementboek beschrijven Elisa en Monic de vijftien belangrijkste vrouwelijke spelregels in organisaties.
Helder, to the point en met een knipoog. Niet om de verschillen tussen mannen en vrouwen weg te poetsen, maar om te laten zien hoe je het best met deze ongeschreven regels kunt dealen. Want wie weet hoe de masculiene én feminiene regels in organisaties werken, kan daar bewust op sturen – en daarmee betere resultaten boeken. Benieuwd wat de winst is van het werken met vrouwen? Dat lees je in ‘Vrouwen bluffen niet’ en 14 andere onmisbare inzichten voor mannen.

Read More

Our videos