Het slimme organizing boek: Voor een leven met minder stress en wanorde

Is de lade met schone sokken na vandaag echt helemaal leeg? Lijkt je bureau elke dag een beetje meer op oorlogsgebied? Heb je de kinderen naar je werk meegebracht en je lunchpakket aan de school afgezet? Dan is dit boek beslist iets voor jou!

In Het slimme organizing boek ontmaskert professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck spullenmagneten, papiermonsters en tijdvreters, ontsluiert ze het mysterie van de eenzame sok en zet ze je op een spullendieet.

Aan de hand van 101 concrete voorbeelden, praktische tips en verfrissende inzichten toont ze stap voor stap hoe je je opruim- en organisatiestijl kunt bijsturen, wat de valkuilen van je organisatie en je spullen zijn en hoe je nieuwe slimme gewoontes in je leven kunt integreren. Want het goede nieuws is: organiseren kan iedereen leren. En daarvoor hoef je zeker niet je hele leven om te gooien! Een paar gerichte, slimme acties maken meteen een wereld van verschil. Het resultaat? Minder stress en meer rust en overzicht in je huis, je gezin, je werk, je leven én je hoofd!

Read more

Our videos