De Gelukkige Carrièrevrouw

Leef en werk met hoofd en hart en bereik je ultieme geluk!

Op een bepaald punt in je leven en carrière kun je je af gaan vragen of dit nu echt is wat je wilt. En vooral voor vrouwen is het tegenwoordig moeilijker dan ooit om te ontdekken wat ze werkelijk willen. In deze veleisende maatschappij stellen zij namelijk niet alleen hoge eisen aan zichzelf, maar voelen ze ook de hoge verwachtingen van hun omgeving. Door de “jungle van het moeten” lukt het vrouwen niet meer om alle gedachten, beslissingen en keuzes helder te krijgen. “Wie ben ik?”, “Wat wil ik nu echt doen?” en “Hoe wil ik mijn leven inrichten?” zijn de vragen die duidelijk moeten maken welk pad je wilt bewandelen. Maar wat als het niet lukt om dat in goede banen te leiden?

Met “De gelukkige carrièrevrouw” krijg je de handvatten om het inzicht en overzicht in je krijg je de handvatten om het inzicht en overzicht in je carrière en privéleven weeer terig te krijgen. Frances Ruijter laat aan de hand van praktiche tips, oplossingen en voorbeelden uit de praktijk zien welke obstakels en mythes je verder van huis brengen en welke eigenschappen nodig zijn om je doelen te bereiken. Ook helpt ze bij de keuze tussen snel succes en scoren of een rijk leven dat voor alles en iedereen verrijkend is en worden alle vraagstukken vanuit verschillende oogpunten bekeken en beantwoord. Want elke vrouw is uniek en verdient de oplossingen en inzichten waarmee ze kan bouwen aan een gelukkige toekomst.

De gelukkige carrièrevrouw is het ideale boek voor de vrouw die haar ideale pad wil vinden en bewandelen. Welk pad dat ook moge zijn; een eigen bedrijf opzetten een organisatie leiden of werken aan een glansrijke carrière.

Laat je leiden, volg je gevoel en kom tot dat welverdiende evenwicht in hoofd en hart!

Over de auteur
Frances Ruijter is directeur/eigenaar van Stante Pede, reisbureau voor de geest, waar ze als lifecoach mensen individueel en in groepen begeleidt bij veranderingen, keuzes en levensvraagstukken. Ze is mede-eigenaar van The Lab of Love, bureau voor relatiecoaching, en daarnaast geassocieerd met De Baak, Managementcentrum VNO‐NCW. Frances schreef eerder Persoonlijk onderhandelen (Pearson Education, 2004).

Our videos